UŞAK / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni okulumuzda yapılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın "Milli Marş" olarak kabul edilişinin yıl dönümü okulumuzda düzenlenen bir törenle kutlandı.

Şbt

Isparta'da yapılan Küçük Erkek Voleybol Grup Birinciliği Müsabakasında okul takımımız grup müsabakasını dördüncü olarak tamamlamıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. yarı yıl tatili yapilan karne töreni ile başladı.Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği tören İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Küçük Erkekler  Voleybol  Müsabalarında okulumuz il birincisi olarak şampiyon olmuştur.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma kapsamında ilimiz Sorkun mevkiinde düzenlenen fidan dikim etkinliğinde fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Kas

10 Kasım da Ata'yı saygı ve minnetle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin  100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Yangına karşı hazırlıklı olmak için okulumuzda yangın tatbikatı düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

Mrt

Yıldız Kız Futsal Takımımız bütün  rakiplerini yenerek Uşak il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.